Burlacul Sezonul 5 episodul 6 online 19 februarie pe internet reluare


Burlacul pe internet live video


  In show-ul Burlacul au mai ramas doar 6 concurente: Alice, Andreea, Ayda, Daiana, Sabina și Roxana. Astazi putem urmari episodul 6 din Burlacul Sezonul 5, o editie in care vom vedea noi momente intime dintre burlacul Andrei si concurentele ramase.

 Avem parte de o surpriza pentru fete, burlacul le va duce intr-un loc unde vor putea incerca sporturi extreme, iar Roxana va fi copilot pentru Andrei care o va duce cu o masina de curse. Roxana in trecut a avut o problema de sanatate si a fost luata de salvare, sa speram ca de aceasa data nu va mai fi asa.

 Burlacul episodul 6 din 19 februarie 2015 Sezon 5 este live online pe internet.

Astazi vom putea vedea concurentele in costume de baie, asta fiind dorinta burlacului sa le invite la piscina.

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri