Te pui cu blondele 21 ianuarie 2015 online Corneliu Vadim Tudor video


Te pui cu blondele invitati Sorin Bontea si Cătălin Scărlătescu


  La "Te pui cu blondele?" de miercuri 21 ianuarie 2015, invitat este Corneliu Vadim Tudor, politicianul care a mai fost invitat in aceasta emisiunea si s-a decurcat de minune.

 Invitatii lui Dan Negru de acum o saptmana au fost Sorin Bontea si Cătălin Scărlătescu, iar in a doua parte a show-ului a venit si Florin Dumitrescu. In primele doua editii au avut invitati speciali precum Maestrul Sebastian Papaiani sau Maria Cârneci, Nea Mărin și Cătălin Moroșanu, care au incins atmosfera alaturi de cele 50 de tinere blonde.

 In episodul trecut din noul sezon "Te pui cu blondele?" invitati au fost cei din Hell's Kitchen - Iadul bucatarilor, care au gatit chiar in direct, in platoul emisiuni, cum doar pentru Madonna au mai pregatit.

 Vezi aici video episodul 3 din Te pui cu blondele de la Antena 1 de la ora 20:30 live si in reluare pe FanaticTV.


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri