Burlacul Sezonul 5 episodul 1 online 2015 Andrei Andrei 15 ianuarie
  Joi 15 ianuarie incepe un nou sezon Burlacul, este sezonul 5 din Burlacul 2015 si poate fi urmarit live online tot pe Antena 1, in direct de la ora 20:30.

  In acest sezon, noul barbat pentru care vor lupta frumoasele fete, se numeste Burlacul Andrei Andrei si are 31 de ani, este din Timisoara si este model international. Cele 20 de concurente vor fi eliminate rand pe rand pana va ramane doar una. Prezentatoarea show-ului este Andreea Mantea.


  In aceasta seara dupa doar 2 ore, Andrei va elimina jumatate din fete, iar cu restul de 10 va merge intr-o excursie in Portugalia, fapt pentru care fetele vor face orice ca sa fie ele cele alese pentru Portugalia. Cine va primi un trandafir va sti ca ramane in competitie.

  Burlacul sezonul 5 este live online si nu trebuie sa ratati nici un episod. VOm avea parte de multe certuri, lacrimi si jigniri intre concurente, totul pentru Burlac.


  Inedit in acest sezon este faptul ca vor fi doua surori gemene, care se vor lupta pentru Burlacul Andrei Andrei. Chiar daca sunt surori ele stiu ca se afla in competitie una cu cealalta. Vor avea parte de multe invidii si de si mai mutle comentarii foarte rele, dar oare vor face faca provcocarilor ?

 Andrei Andrei declara urmatoarele: "La o fata imi place sa ii privesc ochii si dupa proportiile. Pentru mine sunt foarte importante proportiile, tatal meu este pictor si m-a invatat care sunt proportiile perfecte ale unei persoane. Pentru mine nu conteaza daca o fata este bruneta sau blonda conteaza mentalul". Burlacului ii place foarte mult New York-ul, unde ar cina intr-o seara cu femeia visurilor lui.

 Intrebat de ce ar trebui sa se uite telespectatoarele la show-ul BURLACUL 5, Andrei raspunde:
 " Pentru ca te instant te vei indragosti de mine! " Prima parte Partea a doua Invitat la NEATZA cu Razvan si Dani. burlacul sezon 5 episodul 1 din 15 ianuarie 2015 video


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri