Finala X Factor 26 decembrie 2014 live Antena 1


finala x factor 2014
 Astazi, de la ora 20:30 avem parte de un Craciun de pomina, are loc marea finala a show-ului X Factor. Este finala pe care toti o asteapta ca sa isi poata sustine concurentul preferat.

 FINALA XFACTOR este in direct online pe Antena 1 de la ora 20:30

 In Finala XFactor au mai ramas 4 concurenti, in editiile trecute au fost eliminati rand pe rand ceilalti cantareti. Doar Alessio Paddeu şi Trupa 69, Adina Raducan si Alexandra Crisan se vor lupta pentru marele premiu d3 100.000 de euro.

 Stefan Banica, Horia Brenciu si Delia sunt entuziasmati pentru aceasta seara, mai ales ca va fi transmisa in direct, astfel va puteti vota in direct concurentul preferat.

 Finala X Factor este in direct online doar pe FanaticTv.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri