Finala Iadul bucatarilor online 22 decembrie 2014 live
 Astazi 22 decembrie 2014 Antena 1 transmite FINALA show-ului tv IADUL BUCATARILOR, editia 2014, fiind si primul sezon.

 Emisiunea Finala Iadul Bucatarilor poate fi urmarit live online de la ora 20:30 pe internet pe Antena 1 dand click aici.

 FINALA IADUL BUCATARILOR 22 decembrie 2014 LIVE ONLINE VIDEO

 Primul sezon s-a incheiat si a venit marea finala, in care se bat ultimii doi concurenti Cătălin Badici și Tavi Oprea, ce au trecut prin Iadul Bucatarilor de la Antena 1, lupta pentru suma de 80.000 de euro si un contract intr-un restaurant de lux din capitala.

 Se anunta o editie de colectie cu invitati de marca: Andreea Berecleanu, cantaretul Pacha Man, Răzvan Simion, actrita Adela Popescu și Radu Vâlcan, Nicolai Tand, Jojo, Daniel Buzdugan, Corina, Giulia, sunt doar cativa dintre artistii care va vor face seara mult mai frumoasa.

 Vizionare placuta si Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi!

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri