CS Craiova Steaua 4 decembrie 2014 live


Steaua cupa romaniei

 CS CRAIOVA - STEAUA Bucuresti, este ultimul meci din sferturile de finala, ale Cupei Romaniei Timisoreana 2014. Meciul se disputa joi seara de la ora 20:30 si este transmis live de PRO TV HD, apasati aici.

 Andrei Prepelita, este jucatorul stelist care va fi fluierat cel mai mult in meciul din aceasta seara, dupa cele doua goluri, inscrise in ultimul meci, cu FC Botosani.

 Stadionul se anunta neincapator, dupa ce toate cele 16.000 de bilete au fost epuizate. Oltenii tin cu dintii de o calificare in semifinalele Cupei romanesti. Ar fi o mare victorie impotriva campioanei Romaniei, dupa ce clubul a fost recladit de la zero.


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri