Romania Irlanda de Nord pe internet


 Romania intalneste vineri seara, reprezentativa Irlandei de Nord, in meciul cel mai important din grupa F, din calificari pentru Cupa Euro 2016.

 Puteti urmari in direct meciul Romania - Irlanda de Nord vineri 14 noiembrie incepand cu ora 21:45, in format flash sau sopcast.

 Irlanda de Nord este ocupanta primei pozitii din grupa cu trei victorii din trei. Capitanul echipei irlandeze a declarat ce echipa Romaniei este cea mai puternica adversara din aceasta grupa.

 Este primul meci cu nou antrenor, Anghel Iordanescu. Acest antrenor este foarte iubit de romani, deoarece el a mai fost antrenorul nationalei si a avut multe meciuri stralucite in perioada echiepei de aur, cu Gica Hagi, Popescu sau Adrian Ilie. Toata lumea isi aduce aminte de cunoscutele iconite cu care Iordanscu intra pe teren.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri