Romania Irlanda de Nord live pe Tvr 1


Romania Irlanda de Nord live pe Tvr 1
 Romania Irlanda de Nord, este meciul cu numarul patru pentru echipa nationala, din calificarile pentru Euro 2016.
 ROMANIA IRLANDA DE NORD este live pe TVR 1 de la ora 21:45, si se poate vedea pe internet in aceasta pagina in format flash sau prin sopcast.
 Meciul este transmis de pe Arena Nationala, unde sunt asteptati peste 30 de mii de suporteri. Suporterii au interdictie de a afisa bannere in timpul meciului, asta se datoreaza restrictiilor impuse dupa ultimele doua meciuri, cand au fost lozinci rasiste sau cu tenta directa si jignitoare.
 Romania Irlanda de Nord este primul meci sub noul antrenor  Anghel Iordanescu. Piturca a raspuns in cele din urma propunerii facute de arabi si a lasat echioa nationala. Ne punem toate sperantele in Iordanesc, dar el nu poate face minuni cu o echipa abia preluata.Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri