Aalborg Steaua 27 noiembrie online pe internet


Aalborg Steaua 27 noiembrie online pe internet


 AALBORG - STEAUA este LIVE pe Digi Sport 1 joi 27 noiembrie de la ora 20:00.

 Steaua joaca pentru un loc in primavara europeana, Europa League. Steaua ocupa locul doi in grupa G, cu 7 puncte, iar pe locul trei este Aalborg cu 6 puncte, ambele echipe avand cate 4 meciuri jucate. Astfel, ambele echipe au nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

 Echipa daneza, in ultimele meciuri are un alt joc, de la infrangerea in fata Stelei cu 6-0, Aalborg a schimbat multe in propriul joc si declara ca stie foarte bine jocul romanilor si va putea face fata. Antrenorul danezilor isi doreste foarte mult victoria, e a declarat ca a urmarit ultimele meciuri ale ros albastrilor si stie ca este o echipa foarte puternica.

 Puteti urmari meciul Aalborg - Steaua live pe internet pe FanaticTV.net in format flash sau sopcast.

 Vizionare placuta si HAI STEAUA !

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri