Serviciul Român de Comedie live 1 octombrie 2014
 Astazi 1 octombrie 2014 pe Antena 1 revine un mare show de comedie, Serviciul Român de Comedie. Intreaga echipa s-a mutat de la ProTv spre Antena 1, cu toate acestea showul nu se schimba chiar aduce doua seriale comice noi “Romeo și Roxeta” şi mega concursul plin de talente “Fun Factory”.

 Servicul Roman de Comedie este live de la ora 20:30 pe Antena 1 si il poti vedea aici

 In noul sezon, un nou actor se alatura echipei, Alexandru Papadopol, care a mai colaborat cu SRC si cu Toni Grecu. Alexandru este un actor de succes care a jucat in multe filme romanesti, chiar si unele telenovele. Roxana de la Chisinau video Romanul s-a nascut pe net - Episodul 3- Parintele MarcelDă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri