Dinamo Kiev Steaua live 2 octombrie 2014 Europa League


Dinamo Kiev Steaua live 2 octombrie 2014 Europa League


 Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti este live de la ora 20:00 pe Dolce Sport 1 si pe Digi Sport 1, meci transmis din Ucraina. Meciul se poate vedea in direct aici .

 Steaua vine dupa meciul din campionat impotriva celor de la Astra Giurgiu, cand a reusit doar un rezultat de egalitate. Steaua in meciul precedent din Europa League, cand a avut terenul suspendat, jucand fara suporteri, a inscris nu mai putin de 6 goluri cu cei de la Aalborg

 Este un meci cu maxim 30.000 de suporteri, datorita faptului ca au fost vandute doar 17 mii de bilete, iar cateva mii se vor mai vinde inainte de meci.

 Un suporter mai special, in tribune va di Victor Ponta, premierul Romaniei, nu se stie daca el chiar este un suporter adevarat sau doar mai doreste o "baie de multime" inainte de alegerile prezidentiale.

 Dinamo Kiev si Steaua LIVE 2 octombrie conteaza pentru grupa J din cupele europene.

 Echipe probabile: Gabi Iancu si Tanase vor intra in teren in aceasta seara

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri