Rapid Bucureşti Botoşani Cupa Romaniei Live


Rapid Bucureşti Botoşani Cupa Romaniei Live

 Rapid Bucureşti Botoşani este meciul zilei din saisprezecimile Cupei Romaniei Timisoreana si este transmis in direct de Sport.ro video live.


 Rapid Bucuresti vine dupa meciul din campionat cu Targu Mures, meci care l-a pierdut cu scorul de 1-0. Rapid nu este intr-o forma foarte buna, ea a reusit sa adune doar opt puncte in opt etape jucate, avand doar doua victorii. Cu toate acestea ea are mari sperante in Cupa si poate ajunge in optimi.

 Botasaniul are deja adunate 13 puncte si vinde dupa un meci foarte disputat impotriva celor de la Concordia Chiajna, meci incheiat cu scorul 3-3.

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri