Grecia Romania 7 septembrie LIVE TVR 1


Grecia Romania 7 septembrie online 2014


  Romania sub Victor Piturca incepe o noua etapa de calificare, Campionatul European din 2016. Asadar incepem in deplasare chiar in Grecia, echipa care ne-a lasat acasa, in loc sa mergem la Mondialele din Brazilia.

 ROMANIA - GRECIA Live pe Tvr 1 flash de la ora 21:45. Hai Romania.

 Prtecizam ca Adrian Mutu nu va evolua in aceasta seara, fapt ce se datoreaza tot antrenorului Piti. Multi discuta de prelcare lui Piturca dupa aceasta partida. Noi credem ca avem nevoie de o victorie in aceasta seara si un selectioner nou care sa aduca un plus echipei si care sa incerce sa o lege nu sa o destrame. Avem nevoie de un selectioner care sa nu asculte de patronii echipelor de club din Romania ci de propria intutie atunci cand vine vorba de jucatorii adusi la nationala.

 Ranieri este un antrenor foarte priceput si care stie sa faca dintr-o echipa mica, una foarte mare, El a fost cel care l-a adus pe Mutu la Chelsea si el a mai antrenat inca alti jucatori romani, Asadar cu un asemnea antrenor avem de ce sa ne temem in aceasta seara.

 Echipe probabile:
 Echipa Greciei cu formatul 4-3-3: portar Karnezis - in aparare sunt Torosidis, Manolas, Sokratis, Holebas - mijlocasi Samaris, Tachtsidis, Mantalos - atacanti Salpingidis, Mitroglou, Samaras; Antrenor: Claudio Ranieri;

 Echipa României cu formatia 4-2-3-1: portar va fi Tătărușanu -  aparatori vor fi Tamaș, Chiricheș, D. Grigore si Raț - mijlocasi sunt Pintilii, Hoban - Maxim, Chipciu, B. Stancu - varf impins  va fiMarica; Selecționer: Victor Pițurcă.

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri