Rapid Astra Giurgiu Dolce Sport 1 24 august


Rapid Astra Giurgiu 24 august 2014

 RAPID BUCURESTI - ASTRA GIURGIU esate in direct live pe Dolce Sport 1 incepand cu ora 19:00, si poate fi urmarit in aceasta pagina.

 Rapid vine dupa un egal in fata celor de la Petrolul Ploiesti, si are stranse doar cinci puncte in patru etape jucate, din Liga 1 si un derizoriu loc unsprezece, dar suntem doar la inceputul campionatului.

 Astra Giurgiu vine dupa o victorie in cupele europene ion fata celor de Olympique Lyon, victorie nesperata cu 1-2, pe terenul francezilor. O victorie care a spulberat pe Lyon si presa franceza i-a taxat scump prin titluri precum "Astra a zburat pe teren!". In campionat astra ocupa locul 3 si vine dupa o victorie in fata celor de la CSMS IASI, cu scorul de 2-1.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri