Cs U Craiova FC Petrolul Ploieşti LOOK TV 24 august 2014Cs U Craiova FC Petrolul Ploieşti LOOK TV 24 august 2014


  Noua echipa formata Universitatea Craiova intalneste Petrolul Ploiesti intr-un meci din LIGA 1 Bergenbier, astazi 24 august 2014 in direct si live pe LOOK TV.

 Petrolul Ploiesti a avut joi un meci acasa cu Dinamo Zagreb, cantand pentru Europa League, meci sfarsit cu o infrangere a ploiestenilor cu 3-1, meci in care ploiesteni au primit un gol din penalty, oferit de Adrian Mutu, care a atins mingea cu mana in careu, si au mai avut un om eliminat in minutul 90.

 CS U Craiova este in coada clasamentului pe posturile retrogradabile si nu da sanse ca ar fi o echipa facuta pentru Liga 1, sau toate scandalurile au afectat jucatorii.

 Diferenta de valoare este data si de casele de pariuri unde Ploiestiul are o cota de 1,85 iar Craiova are o cota de 4,25, in timp ce un rezultat de egalitate este cotat la 3,45


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri