Brazilia vs Tarile de jos 12 iulie live 2014 Cupa Mondiala Brazilia Tarile de Jos Finala Mica este sambata 12 iulie 2014 transmis de Stadionul National pe TVR HD flash si se poate vedea live in aceasta pagina de la ora 23:00 in format flash.

 Brazilia si Olanda, cele doua invinse din semifinala de Germania si Argentina, se lupta pentru locul 3 al podiumului de la Mondialele din 2014. Se joaca acasa la brazilieni, pe stadionul denumit dupa marele Mané Garrincha, o partida in care fanii brazilieni nu doreau sa o joace vreo data, dar se poate transforma intr-o adevarata rascumparare dupa dezastrul de pe Belo Horizonte. Stare de spirit total opus in casa olandeza, care pentru echipa de tineri olandeza, intrarea in primele patru din lume este un rezultat prestigios, care era total nesperat.

 Brazilia-Olanda: formatii probabile - Cupa Mondiala 2014 finala pentru locurile 3 si 4
 BRAZILIA va juca cu  Julio Cesar; Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Paulinho, Luiz Gustavo; Hernanes, Oscar, Willian; Hulk. Antrenor este Scolari
 OLANDA va juca cu urmatorul unsprezece: Krul; De Vrij, Vlaar, Martins Indi; Janmaat, Clasie, Fer, Blind; Sneijder; van Persie, Robben. Antrnor: van Gaal

 Arbitrul ales de FIFA  pentru aceasta  finala este Djamel Haimoudi, un arbitru algerian va conduce  de la mijloc acesta confruntare, finala de consolare a Campionatului Mondial. Este pentru prima cand o finala pentru locul 3 si 4, este arbitrata de un african. Haimoundi, care are doar 40 de ani si care este in arbitrajul international din 2004, el a mai arbitrat in Cupa Confederatiilor 2013 si in trei editii de le Cupa Africii din 2008, 2012 si 2013, a dirijat ultima finala dintre Nigeria si Burkina Faso in ianuarie 2013.
 In editia 2014 Haimoudi ha arbitrat deja doua intalniri in faza grupelor, intre Costa Rica-Anglia si Australia-Olanda si in optimi Belgio si Statele Unite.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri