Tările de jos vs. Chile LIVE 23 iunie 2014 Olanda


Tările de jos vs. Chile live 23 iunie 2014 Olanda

 Meciul dintre OLANDA si Chile este in direct de la ora 19:00 pe TVR 1 HD live astazi 23 iunie 2014, meci contand pentru Cupa Mondiala Brazilia.

 La San Paolo cu meciul invingatoarelor din grupa B, Olanda si Cile intra pe teren deja sigure ca sunt calificate in optimile turneului final, dupa ce au strans cate 6 puncte. Ca premiu pentru cine castiga acesta disputa, este primul loc, loc care te poate scapa sa intalnesti Brazilia in optimi si astfel sa fii mult mai linistita pentru mansa urmatoare, asta daca Brazilia va castiga grupa A.

 Deci putine calcule pentru olandezi si pentru sud americani, chiar daca Van Gaal se pare ca doreste sa introduca in teren jucatori noi care nu au reusit sa joace in primele doua meciuri, ceea ce este ca o gura de oxigen pentru ceilalti jucatori, in particular pentru Van Persie. Sampauli nu pare sa aiba vreo intentie sa schimbe ceva in echipa, mai ales ca jocul echipei merge foarte foarte bine, invingand chiar si campioana mondiala Spania.

 Meciurile de azi de la Mondiale Brazilia 2014 - Etapa a treia a grupelor
 GRUPA B

 Partida TARILE DE JOS - CHILE este transmis din San Paolo, de pe stadionul "Arena Corinthians" - astazi luni 23 iunie

 Echipe probabile OLANDA - CHILE
 Olanda: Vlaar; de Vrij, Martins Indi, Blind; de Jong, Janmaat, de Guzman; Sneijder, Lens, Robben.
 Cile: Cillesen; Isla, Medel, Jara, Mena; Aranguiz, Diaz, Silva, Vidal; Sanchez, Vargas
Arbitro: Gassama (Gambia)


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri