Spania vs. Chile live18 iunie Campionatul Mondial de Fotbal 2014
 SPANIA vs. CHILE este meciul zilei la Cupa Mondiala din Brazilia, meci live la TVR 1 si TVR HD de la ora 22:00 miercuri 18 iunie 2014.

Spania vs. Chile live18 iunie echipe

 Este deja ultima sansa pentru Spania lui Del Bosque care dupa infrangerea in fata Olandei, cu socrul de 4-1 va avea ca tema victoria, care nu va fi simpla in meciul contra celor din Chile, care in primul meci a invins Australia. Chile detine deja trei puncte din primul meci si va jucat mult mai degajat, puncte castigate in fata Australiei cu scorul de 3-1.

 In aceasta seara David Silva va juca din primul minut, Del Bosque nu va mai risca, David fiind ajutat de Diego Costa si de Iniesta. Casillas cred ca si-a invatat lectia, dupa cele doua gafe colosale, din meciul cu portocala mecanica, cand Roben si Persie a inscris.

 Campionii lumii, spaniolii  nu vor avea multe schimbari in echipa ca si in primul meci, dar in primul unsprezece al lui Sampaoli doar in atac poate fi o schimbare, adica Pinilla se poate sa joace din primul minut.

 Principalele formatii :
  Spania  va folosi clasicul sistem 4-3-3: cu Casillas; Azpilicueta, Piquè, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; David Silva, Diego Costa, Iniesta.   Pe banca de rezerva sunt.: De Gea, Reina, Juanfran, Albiol, Javi Martinez, Cazorla, Fabregas, Koke, Mata, Pedro, Villa, Torres. Antrenor este Del Bosque.
 Cile va intra pe teren in sistemul 3-4-1-2 cu jucatorii Bravo, Jara, Medel, Mena; Isla, Vidal, Aranguiz, Diaz; Valdivia; Sanchez, Vargas. Rezerve vor fi.: Herrera, Rojas, Toselli, Albornoz, Carmona, Fuenzalida, Beausejour, Gutierrez, Silva, Orellana, Paredes, Pinilla.   Antrenor este Sampaoli.      

 Puteti urmari meciul Spania -  Chile in aceasta pagina in direct video de pe TVR in format flash, transmis de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, meci din grupa B.Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri