Germania Portugalia live 16 iunie Cupa Mondiala 2014
 Germania vs. Portugalia este in direct luni 16 iunie de la ora 19:00 pe TVR 1 pe net Cupa Mondiala pe net

 Campionatul Mondial din Bazilia incepe si pentru doua echipe de tot din Europa GERMANIA-PORTUGALIA online, doua dintre cele mai puternice din lume se vor intalni la Salvador intr-o partida din grupa G, Germania este semifinalista de la editia 2010, trebuie sa depaseasca Portugalia, nationala ce ar putea fi o adevarata surpriza in Brazilia, prin Cristiano Ronaldo si Nani. Germania are un atac puternic prin Ozil, Podolski si Klose.

 Antrenorul german a ales pentru echipa clasicul 4-2-3-1; in defensiva pe stanga va juca Durm, in timp ce intre pe mijloc intre cei trei  Podolski si Mario Gotze si Klose a fost ales in atac, unicul Miro Klose, varf de atac.

 Paulo Bento are in minte un 4-3-3, cu Nani si Cristiano Ronaldo, care este recuperat al 100%, va reamintim ca el s-a accidentat zilele trecute la antrenamentele chiar din Brazilia, el parasind terenul in lacrimi si cu o o punga mare de ghiata la picior. Ronaldo este ajutat de Postiga. In centrul terenului va fi Miguel Veloso.

 Echipe probabile pentru germani si portugali :
 Germania cu formatia 4-2-3-1: Neuer; Lahm, Hummels, Mertesacker, Durm; Schweinsteiger, Kroos; Muller, Ozil, Podolski; Klose.
 Portogalia cu formatia clasica 4-3-3 : Rui Patricio; Pereira, Alves, Pepe, Coentrao; Moutinho, Meireles, Miguel Veloso; Nani, Postiga, atacantul de pe partea stanga Cristiano Ronaldo.Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri