Elveția Ecuador live 15 iunie Cupa Mondiala 2014


 

 Cupa Mondiala 2014 ELVETIA-ECUDOR live 15 iunie 2014 de la ora 19:00 pe TVR 1 HD meciuri mondiale

 Meciul de deschidere a Grupei E se va juca pe National Stadium din Brazilia. Este considerat meciul cu cel mai mic interes din partea publicui, asta datorandu-se echipelor care nu sunt cotate prea bine in fotbalul mondial. Cine castiga acest meci este probabil sa se bucure deja de locul doi din grupa E, primul loc fiind cautat de Franta, care trebuie sa il castige in meciul de diseara. Hitzfeld are mare incredere cu formatia 4-2-3-1 cu Drmic in varful atacului, pe cand  Reinaldo Rueda incepe partida cu clasicul 4-4-2.

 In cealalata batalie din Grupa E se intalnesc de la ora 22:00 Franta si Honduras, doua echipe care foarte diferite din punct de vedere fotbalistic.

 Elvetia este prima echipa a acestui meci, care are o cota de 2,60 la casele de pariuri, pe cand Ecuadorul are o cota de 3,30, iar un rezultat final de egalitate are cota de 3,20.

 Echipe probabile de incput de meci:
 Elvetia cu 4-2-3-1: portar  Benaglio; in aparare Lichtsteiner, Djourou, Von Bergen, Rodriguez R.; la mijloc Behrami, Inler; Shaqiri, Xhaka, Stocker; iar in atac Drmic. Pe banca sunt disponibilie: Burki, Sommer, Lang, Schar, Senderos, Ziegler, Barnetta, Dzemaili, Fernandes, Mehmeti, Gavranovic, Seferovic. Commissario Antrenorul elvetienilor este Ottmar Hitzfeld.

 Ecuador cu formatia 4-4-2: portar Dominguez; in aparare sunt Paredes, Erazo, Guagua, Ayovì W.; la mijloc Valencia A., Noboa, Gruezo, Montero; iar in atac ii avem pe  Valencia E. si pe Caicedo. Pe banca avem pe urmatorii: Banguera, Bone, Achilier, Bagui, Minda, Ibarra, Martinez, Quinonez, Saritama, Ayovi J., Royas, Wila. Commissario. Antrenor: Reinaldo Rueda.

 Puteti urmari meciul Elveția - Ecuador video in aceasta pagina de la ora 19:00 .Vizionare placuta!

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri