Brazilia vs. Mexic live 17 iunie 2014 Cupa Mondiala


Brazilia vs. Mexic live 17 iunie 2014 Cupa Mondiala


  Al doilea meci al tarii gazde este BRAZILIA - MEXIC marti 17 iunie de la ora 22:00 MONDIALI 2014 pe TVR 1 HD flash.


 Al doilea tur  pentru Grupa A incepe in aceasta seara cu meciul Braziliei de la Campionatul mondial de fotbal 2014, care intalneste Mexicul , doua formatii cu cele mai mari sanse sa treaca in optimi de finala. Brazilienii au deja trei puncte din primul meci, iar Mexic a invins echipa din Camerun, intr-un meci foarte dificil.

 Scolari are dubii in privinta primei formatii: apararea contra croatiilor nu l-a convins deloc si astfel cred ca vor fi ceva schimbari de moment. Maicon se asteapta sa i-a locul lui Dani Alves, chiar daca jucatorul Barcelonei este in avantaj, in timp ce pe partea stanga inca se va gandi sa aleaga intre Marcelo si Maxwell. ILa centrul terenului si in atac este este totul confirmat.

 Totul este confirmat si in echipa Mexicului lui Herrera, care va alege aceasi formatie de start cum a jucat si cintra celor din Africa. Adica un 5-3-2 ar fi deajuns cu doi stalpi  Peralta si Dos Santos, care cu viteza lor au ca tema principala de penetrare apararea adversa.

 Primul unsprezecele de start (echipe probabile) al celor doua echipa Brazilia vs. Mexic live
 Brazilia (formatie 4-2-3-1): Julio Cesar; Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo (Maxwell); Luiz Gustavo, Paulinho; Oscar, Hulk, Neymar; Fred.

 Mexic (formatie 5-3-2): Ochoa; Aguilar, Rodriguez, Marquez, Moreno, Layun; Herrera, Vazquez, Guardado; atacanti Dos Santos, Peralta.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri