Ceremonia de deschidere Campionatul Mondial de Fotbal CM 2014


 Ceremonia de deschidere Campionatul Mondial de Fotbal CM 2014

 Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 va avea loc in data de 12 iunie 2014 de la ora 21:00, ora Romaniei si va fi transmisa in direct de TVR 1, de pe stadionul Corinthians Arena din São Paulo Brazilia.

 Brazilia promite cel mai mare spectacol de deschidere din cate au din istoria acestui campionat de fotbal.

 Peste 600 de dansatori, gimnaste si oameni pe picioroange vor face un spectacol nemaivazut. Focurile de artificii vor lipsi deoarece ceremonia de deschidere este ziua. Cativa tineri ne vor prezenta un spcetacol de arte martiale brazilian numit "capoeira" acesta este o combinație de acrobatie, dans, muzică și stiluri de lupta.

deschidere  CM 2014


 Cea mai asteptata parte a show-ului este concertul din deschidere a lui Jennifer Lopez si Pitbul si Claudia Leitte. Pentru acest concert au fost peste 80 de repetitii.

 Puteti urmari acest eveniment video live in aceasta pagina incepand cu ora 20:30. Vizionare placuta


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri