Steaua Pandurii Targu Jiu Liga 1 etapa 32 12 mai 2014 live

0 comentarii


 Luni seara se joaca ultimele meciuri din etapa a 32-a din Liga 1. Corona Braşov - Universitatea Cluj, Steaua si Pandurii

 Steaua - Pandurii Targu Jiu este live de la ora 21:00 pe Digi Sport 1.

 Campioana deja Steaua joaca fara nici o retinere si fara nici cea mai mica frica, locul 1 nu ii mai poate fi luat. Pandurii sunt pe locul 7 cu 43 de puncte si nu mai pot prinde nici un loc pentru cupele europene. Inainte cu 3 etape Steaua este deja campioana dar in data de 21 mai va sarbatori castigarea campionatului pe National Arena, unde se asteapta sa fie arhiplin.

 Pentru meciul din aceasta seara Steaua are o cote de 1,55, iar Pandurii au o cota de 6, ceea ce zice multe

 Echipe probabile:

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Steaua Pandurii Targu Jiu Liga 1 etapa 32 12 mai 2014 live"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri