Gaz Metan - Astra, LIVE HD, 2 mai

0 comentarii
 Gaz Metan Medias intalneste astazi, de la ora 19:30, pe teren propriu, echipa de pe locul 2, Astra Giurgiu.

Meciul este in direct pe Digi Sport 1 si se poate vedea live aici: Link1

 In acest meci avem o favorita aproape sigur, pe Astra Giurgiu, echipa din Giurgiu avand o cota de 1,85 la casle de pariuri, pe cand Mediasul are o cota de 4,20.

 Astra nu poate ceda nici un punct deoarece este la doar un punct diferenta de ocupanta locui doi, Petrolul Ploiesti, ca are meci cu ACS Timisoara.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Gaz Metan - Astra, LIVE HD, 2 mai"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri