BRASOV - DINAMO, LIVE, 3 MAI

0 comentarii


Astazi, de la ora 21:30 se joaca meciul dintre FC Brasov si Dinamo Bucuresti, in direct pe DigiSport 1. In tur, Dinamo a castigat cu 2-1. La casele de pariuri, Brasov este favorita la victorie, cu o cota de 2,40. Brasovenii au nevoie de cele 3 puncte puse in joc, pentru evitarea retrogradarii in Liga 2. O victorie, i-ar clasa pe Brasoveni pe locul 14, cu 33 de puncte.

Meciul se poate vedea live online, aici: Link1

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "BRASOV - DINAMO, LIVE, 3 MAI"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri