ACS POLI - PETROLUL, LIVE, 3 MAI

0 comentarii
Astazi, de la ora 19:30, se joaca meciul dintre ACS Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti, in direct pe Dolce Sport 1. In tur, meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. La casele de pariuri, Petrolul este favorita, avand o cota de 1.75. Ploiestenii au nevoie de victorie pentru a trece pe locul 2.

Echipele probabile:
ACS Poli: Nuno Claro - Belu, Mera, Scutaru, Murariju - Poparadu, Gorobsov - Keita, Trandu, Boldea - Szekely
Antrenor: Dan Alexa
Petrolul: Pecanha - Alcenat, Alves, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Teixeira - Tamuz
Antrenor: Răzvan Lucescu

Meciul poate fi vazut live aici: Link1

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "ACS POLI - PETROLUL, LIVE, 3 MAI"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri