STEAUA DINAMO Live 1 martie 2014


STEAUA DINAMO 1 martie 2014 Live

 Derbiul Romaniei, FC STEAUA Bucuresti - FC DINAMO Bucuresti, care a fost mereu pe primul loc, cand vine vorba de fotbal, se va juca de 1 martie 2014, in direct de la ora 21:00 pe Stadionul din Ghencea.

 Meciul returului de campionat va fi transmis de DIGI SPORT 1, chiar in seara de martisor. Favorita din aceasta seara este Steaua, diferenta se vede clar la casele de pariuri unde Dinamo are o coata de 7,25 pe cand Steaua doar 1,45.

Cele doua puteri ale fotbalului din Romania sunt despartite in clasament de 16 puncte, Steaua fiind prima clasata in Liga 1 cu 48 de puncte, iar Dinamo ocupa doar locul 5 cu 32 de puncte.

Meciul FC STEAUA - FC DINAMO Bucuresti,  poate fi urmarit in direct pe internet pe acest site, incepand cu orele 21:00, pe canalul tv Digi Sport 1.

 Intreg stadionul va fi plin, iar suporteri dinamovisti vor fi in numar de 2000. Toate biletele, in numar de 25000 au fost vandute, iar ultimele au fost vandute in doar 25 de minute.

 Deoarece ieri seara in timpul intalniri dintre suporteri si jucatori din cauza unor petarde un suporter si-a pierdut doua degete, in aceasta seara au fost confiscate toate tortele, petardele, brichetele si tot ce pot duce la acete de vandalism. "NU vrem ca meciul sa se joace in tribuna, mai ales ca suporterii dinamovisti si-au cumparat bilete in mai multe zone ale stadionului, speram sa nu fie consecinte."

  Echipe probabile ale marelui derby:
 Steaua: in poarta cu Tătăruşanu - aparatori: Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - mijlocasi Pintilii, Sânmărtean - atacanti Adi Popa, Stanciu, Tănase - Chipciu.
 Dinamo: portar Bălgrădean - fundasi: Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip - mijlocasi: Boubacar, I. Şerban -  V. Lazăr, C. Matei, D. Rotariu - Ţucudean. -

LIVE ONLINE STEAUA DINAM 1 martie 2014 :Mai jos puteti urmari momente video din ultima confruntare din campionat, intre cele doua rivale, din data de 11 august 2013.

Sursa video Youtube

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri