Romania Danseaza 9 martie 2014 online live In aceasta seara debuteaza o noua editie a show-ului de televiziune ROMANIA DANSEAZA.

 Se anunta o serie de schimbari in emisiune, astfel in locul lui Bendeac vine Andreea Balan, care va fi noua coprezentatoare, alaturi de Jorge. Astfel Andreea face un pus inainte si trece de la Te cunosc de Undeva la Romania Danseaza, tot pe Antena 1.

 In acest sezon avem un nou juriu format din CRBL, Monica Petrică şi Connect-R, care promit un spectacol de neimaginat.

 Sezonul 2 al emisiuni ROMANIA DANSEAZA debuteaza azi la Antena 1 de la ora 20:30 si paote fi urmarit in direct aici Romania Danseaza live la Antena 1 HD

 Noi stiluri de dans, concurenti veniti din multe tari, chiar si din Ucraina, unde acum este razboi, toate din aceasta seara de 9 martie 2014.

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri