ROMANIA ARGENTINA Live Online la ProTV


ROMANIA ARGENTINA Live Online la ProTV, lionel messi Astazi de la ora 21:00 ProTV transmite meciul amical de fotbal dintre ROMANIA si ARGENTINa.

Meciul este transmis in direct de pe Arena Nationala, unde speram ca ina ceasta seara sa fie batut recordul numarului de spectatori de pe cel mai mare stadion din tara.

Meciul ROMANIA ARGENTINA este live online pe internet la ProTV HD doar aici.

Jucatorii argentineni in frunte cu Lionel Messi, dar si Higuain, Kun Aguero, DiMAria, Palacio au venit in tara noastra, incepand de luni seara.
Acest meci vine dupa ce 8 mari nume ai fotbalului din Romania au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, in fruntele cu amrel jucator Dan Petrescu. Antrenorul Romaniei, Victor Piturca nu prea este in inima suporterilor datorita ultimelor meciuri care au avut rezultate negative si datorita carora nu ne-am calificat la mondialele de anul aceste din Brazia.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri