Next Star Sezonul 3 Joi 20 februarie Live


next star sezonul 3 live 20 februarie Antena 1

 Dan Negru revine joi 20 februarie 2014 pe postul de televiziune Antena 1, cu show-ul "Next Star". Vom avea parte de momente remarcabile alaturi de noii copii, care sunt niste talente in devenire.

 Juriul, ca si in celelalte doua sezoane, este format din Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru.

 Sezonul 3 din Next Star, vine cu marii surprize, prima fiind ca in acest sezon vor urca pe scena multi concurenti din afara tari, chiar in prima editie vine o fetita din Ucraina, care este sustinuta de protestatarii din Kiev. In acest Sezon producatorii au primit cereri din Franta, Italia, Ucraina, Malta sau indepartata Japonie.

 In aceasta seara vedeta eiditie este Micul David, un copilas de doar 3 ani, deci vom avea parte de cel mai mic concurent din acest show, iar pentru ca el sa poata participa la specatol, producatorii au fost nevoiti sa modifice regulamentul.

Toate repezentatiile de la Next Star live din aceasta seara sunt live la Antena 1 online de la ora 20:30.
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri