Oferta la carti ELEFANT.ro Black Friday 2013 Libris


 In ultimii ani la nou au crescut foarte mult vanzarile de carti. Oameni au inceput sa fie interesati de citit. Fie carti pe anumite teme, pentru a invata o limba sau carti pentru copii, aceasta au se vanda in numar foarte mare.

Magazinul online de carti Elefant ne pregateste o surpriza chiar in aceasta noapte. DE la ora 00:00 si pana la 04:00, cu -40% reducere, in asa numita noapte a devoratorilor de carte.

 O alta oferta in aceasta zi de reduceri vine de la Biblioteca online LIBRIS, vezi mai jos oferta OFERTA DE CARTI DE LA LIBRIS BLACK FRIDAY 2013 Reduceri la LIBRISLibris.ro


Elefant.ro - Premium


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri