Itgalaxy.ro un site nou si o noua locatie Vechiul magazin ITGALAXY.ro se extinde si isi creaza un nou site, ce este foarte usor de utilizat si intuitiv.

 ITGalaxy - Tehnologie pe placul tau este noul lor slogan, ce este pe buna dreptate real. Noi personal recomandam acest site din cauza ca este unul din cele mai vechi de pe piata din Romania, activand in comertul online din anul 2004 si pentru diversivitatea de produse oferite, peste 30.000, din tot segmentul IT, multimedia, entertaiment, gaming, telecomunicatii .


 Unde ii gasim ?
 Noul sediu ITGalaxy are noua adresa in Str. Turturelelor, nr 52, Sector 3, Bucuresti, amplasat in sediul - central, intre piata Alba Iulia si Unirii, aproape de Bld Unirii, adica fostul sediu PcGarage.

 Ce aduce nou?
 Un site bine structurat, ce se incarca foarte repede, aerisit si foarte usor de navigat. Un alt plus este garantia calitatii, dar si plata in rate direct de pe site. Preturile mici (fata de concurenta) pe care le ofera cumparatorilor, ii aduce in top si le confera incredere. ITGalaxy este o firma serioasa, cu toate produsele originale, livrate la timp, direct de la producator, fapt ce le garanteaza calitatea.

 In pagina principala gasim ultimele promotii, la laptop-uri, telefoane, tablete, televizoare, aparate foto si video, componente it si multe altele. Doua noi categorii pe site este cea de resigilate si cea de lichidari de stoc.

 Ceea ce ma incanta, este ca si in acest an 2013 ei vor participa la Black Friday. Va reamintim ca anul trecut ei au avut 3 zile de reduceri, de pe 23 pana pe 25 noiembrie, inclusiv, cu reduceri de pana la 70%, zile denumite de ei ITBLACK FRAIDAY.

 Ceea ce mi-a sarit in ochi sunt doua promotii la laptop-uri:
- un Laptop DELL Inspiron I7 de 4GB Ram si 500GB hard disk, cu o reducere de 22%
- al doilea este un Laptop LENOVO Essential 15.6 inch, camera web, cititori de carduri si usb 3.0, produs best off, la doar 1.249 Lei.
 Ambele vin cu un BONUS - licenta Panda Antivirus Pro 2013 pe 1 an!

 Pentru cei care sunt interesati am adaugat Programul de lucru cu clientii si  pagina de contact Itgalaxy  :
 Vanzari: Luni - Joi: 09.30 - 18.30 (Preluarea comenzilor online, telefonic, email) Vineri: 09.30 - 16.30  Predare produse: Luni - Joi: 09.30 - 18.30 Vineri: 09.30 - 16.30
 Service: Luni - Joi: 10.00 - 18.00 (Preluarea comenzilor online, telefonic, email) Vineri: 10.00 - 16.00

 Va dorim cumparaturi placute!

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri