Romania Ungaria Rezumat video meci

0 comentarii
ROMANIA UNGARIA rezumat video internet

  ROMANIA UNGARIA 3 - 0 Rezumat Video pe internet


 Dupa un meci senzational facut de nationala in fata Ungariei, cu scorul de 3-0 , avem din nou sperante la o calificare la Campionatul Mondial din 2014.

 Cele trei goluri ale meciului au fost marcate de Marica in minutul 2, dintr-o greseala a devfensivei Ungare. Golul doi a venit in minutul 31` dupa un sut de la distanta a lui Pintilii, dupa o pasa a aceluiasi Marica. Golul trei si ultimul al partidei a fost marcat de Tanase in minutul 88`, dupa o actiune proprie si un sut de mare clasa.

 Toata batalia dinaintea meciului s-a transferat in teren, unde galeria romana a fost net superioara galeriei ungurilor. Suporteri au facut o atmosfera superba, fapt ce i-a ajutat mult pe jucatorii romani.

 Meciul a fost transmis de Antena 1 , televiziune ca va transmite marti si meciul Romania-Turcia.

 Mai jos puteti urmari intreagul rezumat al meciului Romania-Ungaria 3-0.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Romania Ungaria Rezumat video meci"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri