ROMANIA UNGARIA live online Antena 1 pe internet

1 comentarii

ROMANIA UNGARIA live online Antena 1 pe internet
Astazi 6 septembrie 2013 Romania joaca acasa cu reprezentativa Ungariei.

  Meciul contand pentru Campionatul mondial din 2014, este live, in direct pe Antena 1 pe aceasta pagina, apasand aici.


 Se va juca pe Stadionul Nationl, cu portile inchise, deoarece au fost vandute toate biletele. Biletele puse online, adica 20.000 au fost vandute in cateva ore. Restul de bilete au putut fi cumparate direct de la stadion.


  Antrenorul Ungariei Sandor Egervary, declara : "AM VENIT IN ROMANIA SA CASTIGAM!" . Romania se afla pe locul 3, cu 10 puncte in grupa D si este sub Ungaria, care ocupa locul 2 cu 11 puncte.

  Practic o vitorie in aceasta seara ne duce direct pe locul 2 cu 2 puncte in fata Ungariei. Avem nevoie de victorie in aceasta seara ca de aer, deoarece chiar si un rezultat de egalitate ne spulbera chiar si cea mai mica sansa de a merge la baraj.

  Romania - Ungaria echipe probabile ce vor intra in teren.
  ROMANIA: in poarta Tătăruşanu - in aparare: Măţel, Chiricheş, D. Goian, Raţ - la mijloc : Bourceanu, Pintilii - Torje, Maxim, Tănase - iar in atac, ca varf : Marica. Selectionerul echipei romane: Victor Piţurcă.
  UNGARIA va avea un format 4-2-3-1: portar Bogdan - aparatori : Vanczak, Korcsmar, Guzmics, Laczko - ca mijlocasi  : Varga, Hajnal - Koman, Bode, Dzsudzsak - si doar un atacant : Szalai. Selecţionerul ungariei : Sandor Egervari.

 Meciul ROMANIA-UNGARIA va arbitrat de Spanioli, iar la centru va fi arbitrul Alberto Undiano.

 Intre Romania si Ungaria a fost si va fi mereu o rivalitate, asa va fi si in teren. Ungurii declara ca acesta este meciul unei natiuni, este meciul poporului. Cei 3000 de suporteri unguri, sunt pusi pe rele, dovada sunt tricourile imprimate cu injurii aduse tarii noastre, mesaje de genul "Suntem in excursie pe Taramul Tiganilor", dar speram ca jandarmii sa ii tina in frau si sa nu se izbucneasca un scandal.

 HAI ROMANIA, avem nevoie de o calificare, dupa multi ani de uitare si de cand stam acasa.
Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "ROMANIA UNGARIA live online Antena 1 pe internet"

Anonim spunea...
6 septembrie 2013, 19:44

Bravi Rumani!

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri