GRUPA E STEAUA Liga Campionilor Chiampions League 2013

0 comentarii
GRUPA E STEAUA Liga Campionilor Chiampions League 2013


 Au fost extrase grupele pentru Liga Campionilor si STEAUA este in GRUPA E cu Chelsea, Shalke si FC. Basel. In aceasta seara au fost extrase grupele pentru Chiampions League 2013. Dupa ce au trecut de Legia Varsovia, Steaua asteapta cu nerabdare sa site cu cine va juca in grupele Ligii Campionilor.

 Steaua va intalni din nou pe Chelsea Londra, echipa ce care a reusit sa o invinga la Bucuresti. Este cea mai buna grupa de care puteam avea parte, asta au declarat toti marii antrenori din Romania.

 Am reusit sa evitam echipe precum Barcelona, sau Real Madrid.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "GRUPA E STEAUA Liga Campionilor Chiampions League 2013"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri