Burlacul 4 Finala 29 august 2013 video online Antena 1

2 comentarii
Burlacul 4 Finala 29 august 2013 video online

 Joi seara, 29 august 2013, de la ora 20:30 puteti urmari aici Marea Finala BURLACUL 4 online video pe postul Antena 1 si aici pe internet. Show-ul lui Catalin Botezatul Dupa ce joia trecuta Paula a refuzat trandafirul de la Bogdan, ea a marturisit ca il iubeste foarte mult pe Bogdan Vladau si ca si-ar dori foarte mult ca acesta sa se intoarca la ea si sa o aleaga. Deznodamantul acestei editii a patra o putem vedea doar in aceasta seara.

 A sosit cel mai important moment din acest sezon 4, momentul cand Bogdan isi va alege o aleasa, va alege pe cea care o iubeste. Au fost 20 de concurente si au mai ramas doar 3, plus Paula care inca il asteapta pe burlac.


 Burlacul, ultima intalnire cu Alexandra! Sarutari pasionale, momente romantice la piscina si o cina in doi.


Daciana si Bogdan, intalnire emotionanta! Burlacul i-a facut o surpriza blondeiAndreea l-a prezentat mamei sale pe Bogdan Vladau!


Surpriza, la "Burlacul"! Cele trei finaliste au fost invitate la concertul lui Bogdan Vladau
Alexandra este eliminata de Bogdan la "Burlacul 4"!Concurentele de la "Burlacul" s-au reintalnit in marea finala! Bogdan le-a oferit un ultim trandafir.
Daciana este aleasa burlacului! Ea a primit inelul cu diamant de la Bogdan Vladau.

Despartire in lacrimi! Bogdan Vladau si-a luat la revedere de la Andreeasursa video A1.ro

(catalina botezatul, burlacul bogdan vladau, finala sezon 4 burlacul, antena 1, vezi pe internet finala burlacul)

Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "Burlacul 4 Finala 29 august 2013 video online Antena 1"

Anonim spunea...
30 august 2013, 00:33

Bogdan m-a dezamagit , si mai canta si frumos.....nu am auzit de el decat de 2 saptamani eu netraind an tara. NU a vazut dragostea adevarata si nevinovata si ffff puternica a PAULEI , o fata supersensibila si de bun simt.. pai mai Bogdane mama da tu nu ai vazut-o pe Paula cat de deosebita e ? a-r dorio oricine.......... dar asta depinde si de gustul omului....., tipul de o seare si gata !dute draga dupa PAULA

Anonim spunea...
7 septembrie 2013, 22:55

da bogdan este adevarat te potriveai mult cu PAULA cu ea faceai ceva in viata dar cu celelalte fete nu faceai nimica ca nu era pe gustul tau si ai aleso pe DACIANA dar nu este urata dar nu este cum trebuie pt tine,daca pe vitor nu mai vei fi cu ea teas sfatui sa o cauti pe paula pt ca am vazut foarte mult ca ti la ea, cand am vazut ca vin toate fetele eram convinsa ca vei face un efort si ca vei alege pe PAULA ,dar am dat gresi cu gandirea mea merita foarte mult PAULA dar e viata ta faci ce vrei si iti urez bafta in vitor sa ai o fam fericita ca eu am si sunt fericita si eu iti doresc si tie la fel sa ai o familie fericita pupici pa ANDREA din brasov

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri