Burlacul Sezonul 4 Semifinala din 22 august 2013 online video

0 comentarii

 Suntem in Semifinala a sezonului 4 din show-ul Burlacul si am ramas cu ultimele 4 concurent: Paula, Andreea, Alexandra si Daciana.

 In episodul de astazi din Burlacul avem o mare rasturnare de situatie. Paula refuza trandaifirul dat de Bogdan Vladau si paraseste competitia.

  Burlacul Sezonul 4 Semifinala

 Din acest episod. Daciana este concurenta care primeste un inel de la Bogdan. Si in acest episod nu lipsc certurile si jignirile. Prefrata publicului Paula sta deoparte si nu ia parte la scandal. Paula este invitata de Bogdan pe malul marii la Lloret del Mar, Spania. Nu lipsesc nici plimbarile prin oras, dar de aceasta data dintr-o masina decapotabila.

 Video cu toate momentele importante sunt mai jos din semifinala Burlacul Sezon 4, de pe Antena 1. Vizionare placuta!


 Decizia socanta, la Burlacul! Paula a refuzat trandafirul lui Bogdan Vladau si a iesit din competitie.

Sampanie, lumanari si trandafiri! Andreea a petrecut o noapte in dormitorul lui Bogdan, unde el o astepta cu petale de trandafir pe pat. Totul a decurs de la sine si au avut parte de momente foarte romantice in doi.Daciana, sarut pasional cu Burlacul! Concurenta a primit un inelBurlacul le-a scos la o plimbare romantica pe Andreea si AlexandraAndreea, Alexandra si Daciana au iscat un nou scandal!

Paula, intalnire incendiara cu Burlacul! A refuzat sa petreaca noaptea in camera lui.

sursa video A1.ro

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacul Sezonul 4 Semifinala din 22 august 2013 online video"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri