BORUSSIA Dortmund REAL Madrid Rezumat VIDEO

0 comentarii
 BORUSSIA Dortmund - REAL MADRID 4-1 rezultat final.

 Astazi 24 aprilie 2012 nemtii de la Borussia Dortmund au reusit sa invinga pe spaniolii de la Real Madrid, cu un scor pe care nimeni nu credea ca este posibil, 4-1. Dar dupa ce aseara Bayer a reusit sa invinga pe Barcelona cu 4-0, totul era posibil.

 Toate cele 4 goluri ale nemtilor au fost marcate de Lewandowski Robert, un gol fiind transformat din penalty. Golurile au fost marcate in minutele 8, 50, 55 si 66.

  Cristiano Ronaldo a reusit sa inscrie golul madrilenilor in mintul 43, dupa o greseala a lui Hummels. Acest gol realizat in deplasare de spanioli, este un gol foarte mare si este punctul de unde se va pleca in meciul din Spania.

BORUSSIA Dortmund - REAL MADRID 4-1 rezumat video, goluri.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "BORUSSIA Dortmund REAL Madrid Rezumat VIDEO"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri