Rezumat VIDEO STEAUA CHELSEA 1-0

0 comentarii
 STEAUA CHELSEA s-a incheiat cu scorul de 1-0 VIDEO mai jos.

In aceasta seara Steaua a scris istorie, a batut echipa engleza Chelsea, una din echipele care a castigat cupa Europa League. Steaua a reusit sa deschida scorul in minutul 34 ' cand Raul Andrei Rusescu inscrie din penalty. In Anglia vom avea un meci foarte dificil, dar ne punem toate sperantele in baietii nostri.

Becali: "La Londra vom inscrie si ne vom califica". Antrenorul Reghecampf: "Nu suntem favoriti la calificare."

STEAUA CHELSEA s-a incheiat 1-0 VIDEO reluare MAI JOS
STEAUA CHELSEA s-a incheiat 1-0 VIDEO MAI JOSDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Rezumat VIDEO STEAUA CHELSEA 1-0"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri