Mesaje de Ziua mamei 8 martie iubire femeii

0 comentarii
 Pentru început FanaticTV.net ureaza tuturor mamelor si femilor un calduros La multi ani!

 In cele ce urmeaza am adunat cele mai apreciate mesaje de ziua mamei 8 martie si a femeii


- La mulți ani unei femei ce stie sa fie feminină și determinată, dulce și curajoasă, visătoare și practică... fantastică în orice zi din an! La mulți ani!

- In grădina vieții mele, floarea cea mai frumoasă este dragostea Mamei mele, o floare pe care toți o culegem și simțim delicatețea și minunatul parfum. La mulți ani Mamă!

- Mămica mea, astăzi este sărbătoarea ta și vreau să știi că ești cea mai importantă persoană din viața mea, deoarece chiar tu mi-ai dat viată. Te iubesc mult MAMĂ!

- Dragă Mamă, tu ești mereu dulce si drăguță cu mine, chiar dacă uneori eu te fac să te enervezi, dar vreau să știi ca tu ești cea mai bună Mamă ce există pe acest Pământ. Doar eu sunt foarte norocos să te am ca Mamă și pentru aceasta iți vreau foarte, foarte mult bine. La mulți ani de ziua Mamei, pentru cea mai bună Mamă din lume!

- Mulțumesc Mamă pentru că ești mereu alături de mine, în orice dificultate, în orice moment din viața mea, exact cum se zice: Mama este mereu Mama si ca mama nu te iubește nimeni... mulțumesc și iți doresc tot binele din lume!

- Mamă ești unică, incredibilă, afectuasă... astăzi este ziua ta, deci te rog sa zambești! Te ador!

- De pe timpul lui Adam, ești bucurie, viată si durere in inimile noastre. Te iubim femeie!


felicitare 8 martie ziua mamei
- FEMEIA, materializarea dragostei în toată intensitateala ei. NU putem trăi fară tine draga noastră. (cea mai apreciata)

- La mulți ani de 8 Martie, draga mea. În ziua sărbatoririi tuturor femeilor... vreau să iți amintesc că pentru mine tu ești mereu unică. TE IUBESC!

- În femeie este închis senzul existenței. In inima ta este sensul vieții mele. La multi ani, iubito!

- Aceste flori sunt un dar pentru ați demonstra dragostea mea. Te iubesc si ești o femeie cu "F" mare! La mulți ani! Nu ți-am mai dîruit niciodatî niște flori așa de frumoase pentru ziua Femeii. În acest an vreau să mă ierți... Ieri, erai o simpla fetiță, iar acum ești o adevarată femeie. Cele mai călduroase urări de bine pentru 8 martie!

- La mulți ani celor mai complicate și frumoase creaturi din această lume! În această seară iți interzic să petreci cu prietenii tăi, deoarece m-am pregătit cum am putut mai bine...  și în acest an eu voi dansa pentru tine! Te iubesc!

- Uneori mă gândesc cum ar fi această lume fără femei. Sincer mai liniștită... dar foarte plictisitore, monotonă și sigur foarte tristă. Tu ești viața mea!

- Doar formele unei femei pot răsuci capul unui bărbat! Draga mea, La multi ani de 8 martie! Dar în această seară când vei ieși cu prietenele tale, vezi să nu exagerezi cu toate acele festivități!

- Doar două cuvinte: Mulțumesc Mamă! Iți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pînă acum pentru mine și vei face în continuare și te rog să mă scuzi dacă uneori te fac să te enervezi, dar te rog să iți aminteși... ești specială!

- Mamă, ești cea mai frumosă ființă din câte există pe acest Pămant, unica persoană care reușește să mă asculte și să imi dea cele mai sincere si adevărate consilii. Mamică iți mulțumesc pentru tot si nu uita că eu te iubesc foarte, foarte mult!

- Bună Mamă, astăzi este ziua ta și singurul lucru pe care doresc să iți zic astăzi este "mulțumesc", deoarece mi-ai dat viată, deoarece m-ai ajutat ca eu să cresc, deoarece m-ai îmbrațișat când aveam mai multă nevoie si deoarece mă corectezi cînd greșesc. Iți multumesc deoarece de fiecare dată cînd eu plâng, tu mereu găsești acele cuvinte care sa mă facă să zâmbesc. In puține cuvinte, iți multumesc că exiști MAMĂ!

 Toate aceste cuvinte au fost culese de noi sau trimise de prietenii nostri, s-au pur si simplu culese de pe Facebook, ori traduse din altă limba, dar toate au acelaș mesaj de dragoste și afectivitate pentru MAMĂ noastră si pentru Femeia de lângă noi ce ne face viața mai frumoasă. Pupici mulți.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Mesaje de Ziua mamei 8 martie iubire femeii"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri