Finala Vocea Romaniei Live online Sezonul 2 2012

0 comentarii
Finala Vocea Romaniei Live online Sezonul 2 2012, video ultima editie vocea romaniei

 Miercuri seara, a doua zi de Craciun, va avea loc finala show-ului de televiziune Vocea Romaniei 2012 la ProTV.

 Au mai ramas doar 4 si se bat pentru marele premiul. Cei 4 finalisti sunt Julie Mayaya, Vizi Imre, Tibi Scobiola sau Cristi Nistor. Tu cine crezi ca va iesi invingator ?

 Marea finala Vocea Romaniei Sezonul 2 este pe 26 decembrie 2012 la ProTV live online incepand cu ora 20:30 si poate fi urmarita AICI in direct pe internet.


Julie Mayaya - Natural WomanVizi Imre - Grace KellyCristi Nistor - Lady In RedTibi Scobiola - Living On My Own

sursa video, foto ProTV

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Finala Vocea Romaniei Live online Sezonul 2 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri