Finala Next Top Model Sezonul 3 live online

0 comentarii
Finala Next Top Model Sezonul 3 live online

 Joi seara, a treia zi de Craciun are loc Finala Next Top Model Romania Sezonul 3.

 Au fost 16 concurente, dar la final ramane doar una, cine va invinge ? Cine va primi un contract de 70.000 de euro cu agentia MRA Models? Urmariti finala pentru a afla. Va fi o emisiune cu multe surprize, datorate si  Sfatului Craciun. Astfel se incheie si al treilea sezon, un sezon in care am avut multe de invatat legate de moda si bunul gust. In speranta ca va placut va asteptam si la preselectiile pentru un alt sezon. La multi ani 2013 !

Marea finala poate fi urmarita joi 27 decembrie in direct si online live pe internet la Antena 1 incepand cu 20:30 de aici

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Finala Next Top Model Sezonul 3 live online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri