EMAG REDUCERI 1 Milion de Euro implineste 11 ani

0 comentarii
Emag implineste 11 ani si face reduceri 1 milion de euro

 Luni 10 decembrie 2012 EMAG Romania implineste 11 ani de la deschidere si astfel face reduceri la toate produsele de peste 1.000.000 €.

 Multe dintre produse au reduceri de 11%.
 Alta parte din aceste reduceri de 1 milion de euro vor fi in carduri cadou. Astfel cu aceste carduri puteti cumpara alte produse fara sa platiti nimic. Trebuie sa fiti atenti, deoarce aceste carduri pot fi folosite doar intr-o anumita perioada.
REDUCERI de 1.000.000€ la 11 ani de la deschiderea EMAG DETALII AICI

Pentru a vedea toate reducerile apasati pe imaginea de mai jos.

 La multi ani eMAG si spor la cumparaturi.
(emag.ro, reduceri de 1 milion de euro, reduceri de ziua emag 10 decembrie 2012)


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "EMAG REDUCERI 1 Milion de Euro implineste 11 ani"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri