Steaua Stuttgart Europa League 2012 live online Protv si dolce

0 comentarii
Steaua Stuttgart Europa League 2012 live online

 In aceasta seara de la ora 22:00 pe Stadionul National din Bucuresti, echipa romana Steaua Bucuresti joaca in Europa League impotriva echipei din Germania Stuttgart. Va reamintim ca in meciul tur rezultatul dintre cele doua echipa a fost egal 2-2, dupa un meci foarte disputat.

 Surpriza, dar Steaua, azi dimineata este mai slab cotata la casele de pariuri decat echipa germana.


 Meciul este transmis astazi 22.11.2012 de PROTV si de Digi Sport 1 incepand cu orele 22:00 si poate fi urmarit live pe internet de AICI.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Steaua Stuttgart Europa League 2012 live online Protv si dolce"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri