Black Friday 2012 Reducere la Ceasuri Vinerea Neagra

0 comentarii
 Iata ca de ziua Marilor reduceri sunt reduceri si pentru ceasuri. Marele magazin online NOON COPENHAGEN ofera 20% reducere la toate ceasurile. Asa numitul Black Weekend deoarece reducerile continua pana duminca 25 noimebrie la ora 23:59. Mai jos aveti unele din produse. Apasati pentru pe imagini pentru a vedea si celelalte ceasuri care sunt la promotie cu reduceri mari. Tot reduceri ofera si magazinul care vinde ceasuri WatchShop, ce are reduceri de la 20% pana la 70%. Cumparaturi placute!Promotii pentru tot acest weekend la toate ceasurile de la Nooncopenhagen:

Nooncopenhagen.ro

Nooncopenhagen.ro

Nooncopenhagen.ro


Promotie de vinerea neagra la WatchShop :

WatchShop
WatchShop

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Black Friday 2012 Reducere la Ceasuri Vinerea Neagra"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri