TURCIA ROMANIA live online TVR1 TV 12.10.2012

0 comentarii
TURCIA ROMANIA live online TVR1 TV 12.10.2012

 Astazi 12 octombrie Romania joaca in deplasare in preliminarile pentru la Cupa Mondiale 2014. Intalnim Turcia la ei acasa si astazi vedem unde ne situam in lumea fotbalului.

 Meciul este transmis astazi 12.10.2012 de la ora 20:30 in direct si live pe internet la TVR1 si poate fi urmarit de AICI.

  Rezumatul video poate fi urmarit imediat dupa meci pe stirileinedite.com

 Inainte de acest meci Turcia avea 3 puncte, iar Romania are 6 puncte, dar noi venim dupa meciurile cele mai usoare din acesta grupa D de calificari. La egalitate de puncte cu noi este si Olanda, care are azi un meci usor.

 Daca luam 3 puncte acasa la turci, atunci avem foarte mari sanse de calificare. Victor Piturca se teme cel mai mult de jucatorul nr 1 al adversarilor nostri : Arda Turan.

 Echipele de start :
 TURCIA: Volkan - Gökhan Gönül, Semih, Ömer Toprak, Hasan Ali - Mehmet Topal, Emre - Hamit, Arda, Sercan Sararer - Umut Bulut
 ROMÂNIA: Tătăruşanu - Tamas, Chiricheş, Goian, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Torje, Stancu, Grozav - Marica


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "TURCIA ROMANIA live online TVR1 TV 12.10.2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri