Un show pacatos 4 iunie 2012 video online reluare Antena 1 in direct live

0 comentarii
Un show pacatos 4 iunie 2012 video online reluare Antena 1 in direct live

    "Un show pacatos" 4 iunie 2012  video online
  Emisiunea "Un show pacatos" video reluare editia de azi luni 4 iunie 2012 live online poate fi urmarita in direct la de luni pana joi incepand cu 23:00 la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina video mai jos

Campionul noptilor albe face din nou Un Show Pacatos, Dan Capatos ne invita de luni pana joi la un show incendiar, plin de surprize sexy. Impreuna cu asistentele sale, ne va face sa nu uitam nici o noapte petrecuta alaturi de ei. Nu vor lipsi concursurile inedite, probe pe dezbracate. Invitatii sunt unul si unul. Toate subiectele mondene ale zilei vor fi dezbatute sub un nou format. Din emisiune nu lipsesc : Momentele pacatose sau Pacate sexy.  Daca va place, puteti sa ne dati un like pe pagina facebook. Vizionare placuta! 

Video cu emisiunea din 4 iunie 2012.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Un show pacatos 4 iunie 2012 video online reluare Antena 1 in direct live"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri