Stadioanele EURO 2012 prezentare terenuri numar locuri locuri poze terenuri video imagini HD

0 comentarii
Stadionul PGE Arena Gdansk Polonia


  Poze, imagini cu toate cele 8 stadioane, terenuri pe care se vor juca meciurile Campionatului European de Fotbal EURO 2012 editia a XIV-a (a paisprezecea) din Polonia si Ucraina.
  In aceste zile toate privirile sunt indreptate spre Polonia si Ungaria. Milioane de vizitatori vor trece pragul acestor tari, care sunt organizatoarele CE Euro 2012. Polonia este peste Ucraina privind terenurile pe care se vor disputa meciurile de le Euro 2012.
  Mai multe detalii legate de EURO 2012 AICI

 Prezentarea STADIOANELOR de la Euro 2012:
 Lista Stadioane: -
 Polonia
 1.Stadionul National din Varsovia
 2.PGE Arena Gdansk
 3.Stadion Municipal (Miejski) Poznan
 4.Stadion Municipal Wroclaw
 Ucraina
 5.Stadionul Olimpic din Kiev
 6.Donbass Arena Donetk
 7.Metalist Harkov
 8.Lvov Arena

 VEZI AICI PROGRAMUL MECIURILOR de la EURO 2012


 Mai multe detatalii legate de EURO 2012 si Stadioanele in care se joaca. Vezi si toate rezumatele video cu meciurile de la EURO 2012

 1.Stadionul National din Varsovia (Warsaw).
Stadionul National din Varsovia Warsaw Polonia

 Capacitate: 60.000 de locuri Tara: Polonia Oras: Varşovia Cost: 500 milioane de euro Timp de constructie:2008 -2010 Proiect: Kurylowicz & Asociatii in cadrul proiectului: Stadion cu hotel de baza, Expo, centrul comercial şi staţie de cale ferată. Notificări: Stadionul va fi arena de Euro 2012. 3 meciuri de grupa A (inclusiv meciul de deschidere), un sfert de finală şi o semifinala.

 2.PGE Arena Gdansk.
Stadionul PGE Arena Gdansk Polonia


 Capacitate: 40 000 Cluburi sportive: PSO Lechia Gdansk Tara: Polonia Oraş: Gdańsk Cost: 180 milioane de euro Timp de constructie: 2007/2008 - 2010 Proiect: Biuro projektowe Rhode-Kellermann-Wawrowsky (Dworf) În proiect: Centru de Conferinte Notificări: 3 meciuri de grup C şi un sfert de finală.

 3.Stadionul Municipal (Miejski) Poznan.
Stadionul Municipal (Miejski) Poznan Polonia

 Capacitate: 46 500 Cluburi sportive: KKS Lech Poznan Tara: Polonia Oras: Poznan Cost: 152 milioane de euro Timp de constructie: 2004-2010 Proiect: Modern constructia sistemelor de Sp. z o.o. Notificări: 3 Meciuri din Groupa A.

 4.Stadionul Municipal Wroclaw.
Stadionul Municipal Wroclaw Polonia


 Capacitate: 42 000 Cluburile sportive: Slask Tara: Polonia Oras: Wroclaw Cost: 180 milioane de euro Timp de constructie: 2007-2009 În cadrul proiectului: Shopping Center Notificări: 3 meciuri din grupa C.

 5.Stadionul Olimpic din Kiev.
Stadionul Olimpic din Kiev Ucraina


 Capacitate: 70.000 de locuri Tara: Ucraina Oras: Kiev Cost: 550 de milioane de euro Timp de constructie:1923 - 2011 Notificări: arena principală în Euro 2012. 3 meciuri de grupa D, un sfert de finala şi MAREA FINALA

 6.Stadionul Donbass Arena Donetk.
Stadionul Donbass Arena Donetk Ucraina


 Capacitate: 51.504 de locuri Tara: Ucraina Oras: Donetk Cluburi Sportive: Sahtior Donetk Notificări: Stadionul va gazdui 3 meciuri din grupa D, un sfert de finala si o semifinala.

 7.Stadionul Metalist Stadium Harkov.
Stadionul Metalist Stadium Harkov ucraina


 Capacitate: 38.633 de locuri Tara: Ucraina Cost proiect: 70 milioane de euro Notificări: Stadionul va gazdui 3 meciuri din grupa B.

 8.Stadionul Lvov Arena.
Stadionul Lvov Arena ucraina


 Capacitate: Capacitate: 34.915 de locuri Tara: Ucraina Oras: Donetk Cost 210 milioane de euro Cluburi Sportive: Sahtior Donetk Notificări: Stadionul va gazdui 3 meciuri din grupa B.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Stadioanele EURO 2012 prezentare terenuri numar locuri locuri poze terenuri video imagini HD"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri