SPANIA IRLANDA EURO 2012 live online 14 iunie TVR 1 pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast

0 comentarii
SPANIA IRLANDA EURO 2012 12 iunie live online Dolce Sport tv pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast

  Joi 14 iunie 2012 la Campionatul European de Fotbal CE EURO 2012. putem urmari meciul SPANIA IRLANDA . Meciul este LIVE online pe TVR 1.

Pentru cei care doresc sa vada MECIURILE DE LA TVR HD APASATI mai jos pentru TVR HD SI DOLCE HD in flash. Video merge doar in timpul meciului

  De la ora 21:45 Spania intalneste Irlanda. Ultimele echipe din grupa C, Spania si Irlanda. Formatia irlandeza vine dupa o urata infrangere, dar adversarul cu care se intalneste este imbatabil, sunt actuali campioni. Del Bosque propune inca un  atac cu puncte de referinta, gata sa arate ce abilitati fotbalistice au jucatori sai centrali, dar de acesta data cu Torres inainte inca din primul minut. Si joaca pe terenul din Gdańsk, in Polonia, capacitatea stadionului este de circa de 40000 spectatori.

   Meciul SPANIA IRLANDA este transmis in direct de la ora 21:45 online video de TVR 1 si il puteti vedea de AICI in SOPCAST.
  Echipele probabile:
 Spania (4-2-3-1): Casillas, Arbeloa, Ramos, Piquè, J.Alba; Busquets, Xavi; Silva, Fabregas, Iniesta; Torres.
 Irlanda (4-5-1): Given, O’Shea, Dunne, St Ledger, Ward; Duff, Andrews, Whelan, McGeady, Gibson; Keane.
Arbitru: Pedro Proença (POR)
(Spania Irlanda EURO 2012, 14 iunie live online tvr1 tv pe internet Campionatul european de fotbal, Spania Irlanda live online gratis pe internet, unde pot veda, flash la tv)

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "SPANIA IRLANDA EURO 2012 live online 14 iunie TVR 1 pe internet Campioantul european de fotbal Sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri