Schimb de mame 3 iunie video online reluare live 2012 prima tv gratis

2 comentarii
schimba de mame, schimb de mame online live, schimb de mame 3 iunie 2012 video gratis pe internet
      Editia din sezonul 15 "Schimb de mame" 3 iunie 2012 online video.

la "Schimb de mame" vor fi 15 săptămâni în care telespectatorii îşi pot vota mama favorită, din orice punct de vedere! Mamele înscrise la emisiune şi care acumuleaza cele mai multe voturi din partea publicului, pot câştiga 2.500 euro pentru locul I, 1.500 euro pentru locul al II-lea şi 1.000 de euro pentru locul III.

 Emisiunea "Schimb de mame" video poate fi urmarit live online si la Prima Tv de AICI in fiecare dumnica incepand cu ora 20:30 si in reluare episodul de duminica 3 iunie, in aceasa pagina unde voi aduga video.

 ( schimb de mame, schimb de mame 3 iunie, schimb de mame 3 iunie 2012 prima tv, schimb de mame gratis, schimb de mame gratis 3 iunie, schimb de mame sezonul 15, schimb de mame 3 iunie 2012 reluare video 03.06.20012)

  Schimb de mame 3 iunie 2012 video reluare

Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "Schimb de mame 3 iunie video online reluare live 2012 prima tv gratis"

Anonim spunea...
4 iunie 2012, 22:48

Cred ca doamna Mihaela este o fire dificila,ii cunosc pe cei din Budesti iar lucrurile nu sunt asa cum au fost expuse de d-na Mihaela.C

Anonim spunea...
5 septembrie 2012, 11:01

La cum s-au comportat moldovenii, acum mi-e si rusine sa zic ca si eu tot moldoveanca sunt. E nedrept ca din cauza unora care strica reputatia sa avem cu totii de suferit, sa fim bagati in aceeasi oala.
Daca Denis e cu bun simt, educat si linistit inseamna ca e cu probleme?! E adevarat ca are nevoie de putin curaj sa isi exprime nevoile si doleantele, dar in mare este un copil de laudat spre deosebire de copiii impertinenti si caposi din familia cealalta.Ce urat s-au comportat in frunte cu tatal lor!
Iar George, copilul infiat, este CLAR ca nu se simte bine cu cei din casa!Psihologii asa pot sti cel mai bine ce e in sufletul micutilor, pe baza desenelor lor. Cei de la asistenta sociala sau protectia copilului ar trebui sa le dea o mana de ajutor, sa-i indrume. Catalina si tatal se comporta cel mai urat!Or fi ei niste oameni buni,nu zic,dar comportamentele lor lasa mult de dorit...

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri